Conscious Soul

✨ Go within ✨

for the Conscious Soul

Helende meditaties met de opgestegen meesters

gechanneld door Eva Storm

Wat deelnemers ervan vinden:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Dankjewel Eva voor deze zeer leerrijke meditaties
De meditaties geven een ruimer beeld van al wat gaande is. Ik voel me thuis. Vele puzzelstukjes vallen in elkaar. De uitleg van de volle maan meditaties zijn super, leerrijk, inzichtelijk met toch ruimte voor eigen interpretering.
Anne-Marie Looten
Ik ben je heel dankbaar Eva voor de mooie meditaties. 
Het brengt me uit mijn hoofd en veel dichter bij mijn voelen. Heel vaak ben ik echt geraakt van wat er gebeurt in de meditaties.


lazuli trainer
Stephane Coen
Ik hou van de magische sfeer bij de volle maan meditaties 

De dingen die herhaald worden maken je telkens terug wakker om niet te blijven hangen in de negativiteit rondom ons. Ze bevestigen vaak wat je zelf denkt, en dan weetje dat je niet alleen bent. Bij de volle maan meditaties hangt er telkens een extra magische sfeer, ook al omdat je de energie ervan zo hard kan voelen

Alexandra Hellemans

Verruim je Bewustzijn & 

Ascendeer naar de 5e dimensie

De overgang naar het Aquarius-tijdperk brengt chaos met zich mee. Je kan er niet naast kijken. Het is te groots. Mega groot zelfs. 

 

Wie de chaostheorie kent, weet dat het doel van chaos zeer positief is. Het dient namelijk om een bestaand, oud systeem te transformeren naar een nieuw systeem. Een systeem dat we nog niet kennen. En hier wringt het schoentje. Wie niet weet wat de toekomst brengt, en graag controle wenst, ervaart angst. En juist dat verhindert het groeiproces van het bewustzijn. Want de aarde met al zijn bewoners is namelijk aan het ascenderen (of opstijgen in energie). Of we het nu willen of niet, het licht op aarde wordt groter waardoor de schaduw zijde aan de oppervlakte komt. Zowel de schaduwzijde van alle maatschappelijke, economische en politieke systemen, als die van ons eigen energie-/denksysteem. Dus of je het nu wilt of niet: je pijn zal stapsgewijs aan de oppervlakte komen. 

Healing dus. 

Helende Meditaties

Als energiehealer voel ik intuïtief aan welke thema's de groep nodig heeft om de balans te behouden met de energie uit de buitenwereld.  Voor en tijdens de  meditaties krijg ik ook boodschappen door van een opgestegen meester zoals Sananda of Jezus, Kuthumi, Sanat Kumara, Saint Germain, Maria, Magdalena, Dwal Kuhl en vele andere meesters. Via de meditaties kom je in een oceaan van stilte en vrede waardoor je kracht kan bundelen om de stormen in de buitenwereld positief te kanaliseren.

Volle Maan Meditaties

In mijn boek Het effect van Sophia, een kind met kristal-energie, schreef ik: 'Het universum stuurt.'Met andere woorden, er is een constante kosmische invloed die plaatsvindt via o.a. de energie van de maan. Bij volle maan staat de energie krachtig, scherp en hoog. Ideaal om dan te mediteren. Er zijn 13 volle manen dus dat is eigenlijk onze natuurlijke kalender. Als we die volgen, blijven we gemakkelijker in de stroom. Wanneer we in groep mediteren bij volle maan creëren we een golf van bewustzijn over onze omgeving en op de huidige tijdslijn.  En zo beïnvloed je automatisch  je toekomst. Is dat niet geweldig? 


ps: je krijgt eerst de uitleg over de energie van de Volle Maan. En daarna mediteren we om die energieën te integreren

Ben jij die 'Conscious Soul'?

  • Wens jij de balans en de stilte te behouden in deze rollercoaster van uiterlijke veranderingen?
  • Wens jij jezelf in de hand te hebben in het midden van een storm of orkaan?
  • Wens jij te groeien naar een kosmisch bewustzijn? 
  • Wens je meer rust en stilte in je leven en een constante vrede?
  • Wens jij je bewustzijn te verhogen en te groeien naar 5D?
  • Wens jij dat te manifesteren wat je voor ogen hebt. Die droom waar je allang over spreekt... weet je wel? 

Laten we samen onze trilling verhogen en zo die nieuwe wereld co-creëren via wekelijkse meditaties.

Telkens laten we los wat niet meer bij ons hoort en kunnen hogere energieën van de ziel doorsijpelen in ons bewustzijn.Dat vergemakkelijkt het ascentieproces waar in zitten. 

Praktisch: elke maandag om 20 u 

Volle Maan

Volle Maan Meditatie

Eenmaal per maand leg ik je de energie van de volle maan uit. Dit breng ik vanuit de persoonlijkheid (ego) en de ziel. Daardoor krijg je inzichten in de valkuilen (schaduwzijden) en krachten (licht/zon) voor de komende maand. Daarna volgt de meditatie om de energieën te integreren. Praktisch: de Volle Maan Meditaties gaan steeds door op maandag. Is het bijvoorbeeld volle maan op donderdag, danmediteren we de maandag ervoor. Zo ben je voorbereid en kan je het nog eens herhalen op de effectieve datum. 


  • 30 min. energie - uitleg
  • 30 min. meditatie
Helende Meditaties

Helende Meditaties

Elke maandag mediteren we rond een actueel thema dat nodig is om onze balans in de storm te kunnen handhaven. Deze meditaties bevatten healings en geven tal van nieuwe inzichten. Vaak komen boodschappen door van de aartsengelen, de Opgestegen Meesters en de Elohims, wezens van de 12e dimensie. 


  • Duur: 30 min. 

Krijg toegang tot een bibliotheek van alle voorgaande meditaties

Alle Meditaties - zowel de Volle Maan meditaties als de begeleide helende meditaties - worden opgenomen en binnen 5 dagen in de bibliotheek gezet. 

Kun je eens niet deelnemen op een maandag? Geen probleem, volg dan de meditatie op een moment dat je beter schikt. 

En kan je eens niet deelnemen, beluister dan de meditatie achteraf wanneer je wél tijd hebt. 

Find the Peace in the Storm

met je persoonlijke gids:

Ik ben Eva Storm. Auteur, trainer, coach en intuïtief energie healer. 

Mijn ziel staat in het teken van liefde en van transformatie. Liefde is allesomvattend en de hoogste kracht in het universum. En vanuit die liefdeskracht verruim ik het bewustzijn bij anderen. Ik  breng  mensen in hun hartcentrum, zodat de ziel gemakkelijker kan doorsijpelen. Een hogere frequentie in heart & mind zorgt ervoor dat iedereen kan evolueren naar kristalenergie of de Christusenergie. Zo kan je ascenderen en je voorbereiden op het Aquarius-tijdperk.

Ik heb de Community voor Conscious Souls opgericht om mensen te helpen hun innerlijk vrede midden in de storm te behouden.

Alle meditaties helpen het ascentieproces te vergemakkelijken. 

Word lid van de Conscious Soul Community

Conscious Soul

Individueel abonnement

Betaal per maand of per jaar.

€ 27/maand  of  € 324/per jaar
prijzen incl. btw
ps: per maand of per jaar opzegbaar.

Conscious Soul

Familie abonnement

Betaal per maand of per jaar.
€ 36/maand  of  € 432/per jaar
prijzen incl. btw
ps: per maand of per jaar opzegbaar.
Add Your Stars

Remember:

You have a special and unique place in God's plan.