Supervisie - Word excellent in coaching
arrow_drop_up arrow_drop_down

Word 'excellent' in Coaching
-> Training Supervisie

In slechts 5 dagen supervisie leer je 

hoe je niet de leiding verliest in een coaching.

Nieuwe Inzichten
en Ervaring

Coachen vanuit
Intuïtie en Hart

Diepe Integratie en Heling voor jezelf

Your best Teacher is Experience!

De sleutel ligt in jou!

In de opleidingen Heart Communication Basis en Verdieping heb je zoveel mogelijkheden en technieken geleerd, maar wat pas je wanneer toe en welke techniek hoort bij welk probleem.  In de Supervisie week gaan we dat spontaan ondervinden. Samen leggen we een weg af en vinden op ons pad telkens opnieuw de juiste sleutel om bijvoorbeeld 

 • dieper rapport te maken, 
 • toegang te krijgen tot het onderbewustzijn, 
 • de afleiding bij de client te neutraliseren 

maar ook voor onszelf als coach. We onderzoeken welke

 • houding,
 • stemgebruik,
 • techniek
 • intentie
 • handeling
zet je het beste in om de Professionele Coach te zijn.

De eerste kleinste stap is al te beginnen met helemaal jezelf te zijn!

We do learn things from each other's experience.

Kies je voor de Short cut of voor de lange weg?

In een veilige setting oefenen en verschillende mogelijkheden onderzoeken om dan later in je praktijk de meest efficëntste keuzes te maken. Dat zorgt ook voor een grotere deskundigheid wat ook de kwaliteit verhoogd van je sessies die je geeft.

ps: Je zal ook heel veel leren van je medecursisten.

You gain strength, courage, and confidence 

by every experience!

Life Coach
of Kindercoach

Waar wil jij de meeste ervaring in?  Als Kindercoach of als Life Changing Coach? Waar wens jij inzichten uit halen.  Zowieso zal het geleerde of de feedback voor beide toepasbaar zijn...want je weet, dat je de juiste client aantrekt om het maximum te leren. ;-)

Practice makes Perfect

Tijd om te zeilen 

Je hebt in de Heart Communication geleerd om aan het stuur van je leven te staan.  Ook in Coaching ga je aan het stuur staan door 

de leiding te nemen en vast te houden! Meer nog! 

Je gaat zeilen met woorden om de client in the void te brengen!
Je kunt de wind niet veranderen, maar wel je zeilen bijsturen, toch? 

I believe that imagination is stronger than knowledge.

Tijd voor Jezelf

Je zal niet alleen coach zijn, ook jij zal client zijn en een coaching ontvangen.
Het is niet alleen noodzakelijk maar zelfs een must om als coach goed voor jezelf te zorgen. 
 

Daarnaast gaan we tijd besteden aan onszelf!  Het is belangrijk om als Coach heel goed voor jezelf te zorgen. We maken tijd voor innerlijk werk via zelfhypnose, meditatie en...  Het zal je ook helpen om meer in het moment te zijn tijdens een coaching.

De voorwaarden om deel te nemen aan deze training:

 je heb de training Heart Communication Basis en Verdieping gevolgd.

This would be a perfect spot for a Title

van 21/05/2018 tem 25/05/2018

VOLZET !

van 30/07/2018 tem 03/08/2018

Nog min. 3 plaatsen vrij!

Wat cursisten vertellen over de Supervisie training

Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf, en ik mag wel zeggen dat ik een nieuw leven kan beginnen. Wat opvalt is, dat ik enorm veel plezier en vreugde heb beleefd. Ik wist niet dat leren zo plezant kan zijn. Ik ben super gelukkig dat ik deze cursus heb gevolgd. Ik sta te popelen om aan de hypnose en daarna de kindercoaching te gaan volgen. 

Karine

De supervisie was een fantastische ervaring waruit ik veel meer heb kunnen integreren! Ik heb geleerd dat het belangrijk is te werken aan het volgen van je “intuitieve’. Structuur die je kan switchen wanneer je maar wil. Ook het behoud van het overzicht is van groot belang.  De weg is belangrijker en zorg dat je op die weg de leiding kan nemen en houden door te vertrouwen dat jij alle hulpbronnen hebt om een ‘goede’ coach te zijn. 

Veronique, Lazuli Coach

Het systeem van time out vind ik ook heel goed, omdat er zo inzichten aangereikt worden, wat ik zelf tijdens een coaching niet heb opgemerkt. Zowel als coach als observator.

Tijdens de cursus hebben we stukken ingeoefend, wat heel goed was om bepaalde technieken onder de knie te hebben. Nu geeft het me meer zelfzekerheid volledige coachings gezien/gedaan te hebben.

Het is voor mij heel verrijkend coachings over verschillende thema’s gezien te hebben, zo weet ik al zeker één mogelijkheid te gebruiken indien ik dezelfde thema’s later tegenkom. 

Wendy

Lazuli Coach worden

Wie een integere Coach wil zijn, zal levenslang aan introspectie doen en dan is bijleren een must. Dus oefenen, bijleren, jezelf laten coachen... hoort erbij. 
Zoals je op het beeld hiernaast kan zien, is dit al 10 jaar het stappenplan om Lazuli Coach te worden.  Het was eb is nog steeds mijn doel dat kinderen en jongeren terecht kunnen bij een professionele Lazuli Kindercoaches.  Zij worden klaargestoomd om de nieuwe generatie kinderen te begeleiden vanuit hun hart en hoger bewustzijn.  Daarnaast staat Lazuli voor coachen, communieren en leven vanuit je hart, intuïtie en Beyond.  Wij hechten belang aan kwaliteit, diepgang en transformatie.  

Als ik hoor: 'die lazuli coaches weten echt wel hoe ze volwassenen, kinderen en jongeren in hun kracht kunnen zetten!' dan krijg ik spontaan een glimlach. ;-)

Klaar om je Coachingskills te integreren en te groeien naar de Professionele Coach... in jou!

Yes, ik reserveer mijn plek nu

 • Datum van inschrijving
 • Voornaam en Achternaam invullen aub.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Koekje erbij?