Leer Verbindend Communiceren!

Jaren geleden dacht ik dat ik goed communiceerde met mijn kind. Bovendien was ik ervan overtuigd dat zij voelde dat ik van haar hield. Ik bracht haar immers overal naartoe, organiseerde super leuke verjaardagsfeestjes en zorgde dat alles in orde was.

Ik was in shock te ontdekken dat ze wel wist dat ik van haar hield, helaas voelde ze het niet. Ik was in haar beleving gewoon 'de chauffeur'.

Dit heeft mij in de verandering gebracht! Ik ben gaan zoeken hoe ik wel kan communiceren en wel op zo'n manier dat zij voelt dat ik van haar houd.

Ik deel mijn unieke ervaringen in verbindende communicatie graag met jou .


“Ik zie je graag!’ ‘Ja, ik weet het maar ik voél het niet…”

  Wie zich van jongsaf aan geliefd en gewaardeerd voelt, heeft later gezonde relaties en is levenslang gelukkig!

  Heb je geen liefde gevoeld als kind, dan zoek je ‘onbewust’ de genegenheid, geborgenheid en verbinding op. In het begin van een relatie gaat alles goed, maar dan ebt de verbinding geleidelijk weg. Je voelt je gekwetst en gefrustreerd.

  Heb je wel liefde gevoeld als kind, dan heb je een mooi voorbeeld gehad. Super! Alleen heb je slechts één manier geleerd om liefde te uiten. En die klikt nu toevallig niet met je kind of partner. Hoe hard je ook je best doet… aan beide zijden van de relatie ontstaan teleurstelling en frustratie.

  Je kind, partner, vrienden weten dat je hen graag ziet, maar voelen ze het ook?


  Hoe kan het ‘anders’?

 • Wil je de leren communiceren vanuit de verschillende liefdestalen?
 • Wil je ook de belangrijkste Lazuli-liefdestaal leren (nergens anders te leren!)?
 • Wil je je kinderen, partner, collega's beter kunnen begrijpen?
 • Wil je beter grenzen kunnen zetten?
 • Wil je frustratie, boosheid op een positieve manier kunnen kanaliseren?
 • En wil je ook dat je kind zich wel geliefd ‘voelt en dat hun concentratievermogen stijgt in het algemeen en vooral op school?

 • De cursus ‘Vanuit mijn Hart’ is helemaal op maat gemaakt aan jouw noden want je kan al je vragen waar je tegen aan loopt hier stellen.

  Eva Storm begeleidt je persoonlijk naar Kracht

Praktische Informatie

 • Tijdsinvestering: 4 dagen
  telkens van 13 tot 19 u
 • Plaats: Grotesteenweg 91, 2600 Berchem, België
 • Bekijk hier de inschrijvingsvoorwaarden
 • Prijs: € 594 incl. btw

Ja, toon mij de datum en reserveer mijn plek!

Ik wens meer info

of bel ons op 0032 (0)3 296 80 60.