Hoe je via een spel, je financieel en energetisch bewustzijn verruimd?

  Als je nieuwe vaardigheden wilt leren en nieuwe inzichten wilt bekomen, dan doe je dit vaak via het traditionele leren: …. op een bank zitten en luisteren naar een leraar die theoretisch uitleg geeft.

  Bij Lazuli® Training doen we het graag anders en werken we ervaringsgericht: m.a.w. vanuit de rechterhersenhelft … naar de linkerhersenhelft. Dit doen we door het spelen van een spel dat je helpt om je bewustzijn te verhogen zowel op energetisch als op financieel vlak.

  Kortom: we starten dus niet met theoretische uitleg maar laten je in de praktijk, via een spel, leren hoe jij je financieel bewustzijn kan verhogen.

  Leren vanuit Ervaring, levert je sneller de juiste inzichten op.

  Geld is een energetisch middel dat ten dienste staat van jouw spirituele groei (en niet omgekeerd). Leren bewust met geld omgaan is dus ook leren met energie omgaan. We vertrekken dus vanuit de hogere universele wetten.

  Door het spelen van dit spel ga je ontdekken wat je huidige denkwijze en gedrag is rond het thema 'energie', 'overvloed' en hoe je eerder kunt kiezen voor stromende 'toevloed'.

  Let's play!

  Het doel is niet om als eerste bij het eindpunt aan te komen, maar om energie bewust te kunnen inzetten en door samenwerking je medespelers hun financieel bewustzijn te laten verruimen.

Join us...Let's play together!

Praktische Informatie

 • Tijdsinvestering: 3 u
 • Plaats: Grotesteenweg 91, 2600 Berchem, België
 • Aantal deelnemers zijn beperkt!
 • Bekijk hier de inschrijvingsvoorwaarden

Toon mij de data op de agenda

Nog vragen: 0032 (0)3 296 80 60.