Communiceer Beter, Bereik Meer!

Word expert in Heart Communication & word de beste versie van jezelf!

100 %

Gecertificeerd

100%

Vernieuwend

100%

Transformatie

100%

Eye Opener

De training Heart Communication

Beter Luisteren, Begrijpen, Waarnemen, Communiceren, Begeleiden & Coachen

Een Ongelofelijke Transformatie! Duizendmaal dank. De Training Heart Communication heeft me gebracht waar ik zo naar uitkeek: meer tijd, meer verbinding, meer mezelf. Dit klopt volledig voor mij! Er ontstond échte magie in de coachings en Eva ging stapje voor stapje, steeds meer naar de achtergrond om ons meer verantwoordelijkheid te geven en zo onze kracht te laten groeien. Er zijn weer extra stukjes van de puzzel van mijn leven die in elkaar passen. Het wordt duidelijker en helderder; er is nog meer herkenning waardoor mijn leven lichter wordt en opklaart.
Jouw zijn, Eva, bracht licht, liefde en vertrouwen in mijn leven!
- Benedikte Hanssens - Verbinding door muziek

Bewust communiceren vanuit verbinding, vanuit je hart is een echte meerwaarde!  

Het is voor iedereen die 

 • persoonlijk en spiritueel wil groeien, 
 • zichzelf beter wil leren kennen, 
 • zijn probleem wil overstijgen, 
 • meer energie wenst, 
 • betere relaties wenst
 • zijn leven terug vorm geven maar nu vanuit een hoger niveau.  

Word voortaan beter begrepen

Wij helpen jou duidelijker communiceren, zodat anderen je beter begrijpen en jij je doelen vaker kan behalen.

Krijg meer inzicht in anderen

Met meer inzicht in anderen, kan je vaak situaties gewoon voorspellen, waardoor je er op kan anticiperen en gepast kan reageren. Dat kan jou alvast een hoop frustratie besparen.

Een evenwichtig zelfbeeld

Is het tijd om te groeien naar 'helemaal jezelf zijn',  een positiever, evenwichtig zelfbeeld?

Stel doelgerichte vragen

Een 'excellente coach' stelt op elk moment de juiste vragen, zodat de oplossing zich vanzelf aandient.

Krijg inzicht in het onderbewustzijn én hoger bewustzijn

Wist je dat 95% van al je beslissingen genomen worden door je onderbewustzijn? Je kan dus maar beter een geordend en opgeruimd onderbewustzijn hebben, zodat je steeds de juiste beslissingen neemt. En hoe zit dat dan met het hoger bewustzijn?

Bereik voortaan juiste doelen

Op je pad naar meesterschap wil je liefst al je doelen bereiken. Maar hoe doe je dit? Wat zijn de voorwaarden om bijvoorbeeld je missie neer te zetten én die te bereiken? 

The Lazuli Way

Bij Lazuli Training krijg je de tools aangereikt maar daarna gaan we een stap verder en laten we het geheel meer los en gaan we communiceren vanuit het hart en de intuïtie. 

We gaan in deze training Heart Communication een stap verder en exploreren ook het Hoger Bewustzijn. Dus spiritueel groeien en je bewustzijn verruimen gebeurt hier 'vanzelfsprekend'. 

Deze Lazuli Trainers brengen het beste in jezelf naar boven!

lazuli trainer

Stephane Coen

lazuli trainer

Tine Janssen

We use Blended Learning!

Dat is een afwisselend Leertraject vanuit al je zintuigen. 
Wij geloven in de kracht van een aangenaam en gevarieerd leertraject!

Daarom bestaan onze cursussen uit een combinatie van afwisselende manieren van leren, om het maximum uit jezelf te kunnen halen.

 • Persoonlijke opvolging en begeleiding, daar kan je steeds op rekenen!
 • De theorie bestaat uit zowel tekst als online training aan de hand van VIDEO. 
 • Je krijgt persoonlijke opdrachten en opvolging via LIVE webinars (Q&A), waar je al je vragen kan stellen en meteen de antwoorden krijgt.
 • Tijdens de LIVE-trainingen bij ons in Antwerpen kan je volop oefenen en de theorie omzetten in praktijk.

Deze training maakt ook deel uit van volgende Lazuli Trajecten: Life Changing Coach of Kindercoach-Tienercoach. Het is de ideale basis om door te groeien.

Wat cursisten ervan vinden:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Schrijfster en Leerkracht
Deze cursus en de vervolgcursussen brachten me meer inzicht in eigen gedragingen, communicatie, houding, … en een betere verbinding tussen denken en voelen. Ik sta krachtiger in het leven en dat horen anderen blijkbaar goed in mijn stem. Ik kan beter loslaten en relativeren, het doet er niet toe. Het was thuiskomen in een warme groep, een gevoel van ‘echt’ gezien worden. Ik kan alles meer zien als een uitdaging ipv probleem. Bij Lazuli werd ook de basis gelegd voor mijn kinderboek ‘Verhalen voor gevoelige oortjes’.
Wendy Janssen

Voedingscoach & Kindercoach

Ik ben zo hard gegroeid én bewuster geworden. Ook al heb ik nog een hele weg af te leggen. Het is zo'n leerrijk de cursus. Ik heb nog nooit zo goed opgelet. Voor het eerst maak ik kennis met woord strever bij mezelf. De meta-programma’s zijn echt heel interessant en daar heb ik veel aan gehad. Ik begrijp de mensen nu beter, mijn oordelen zijn minder hard door alles wat ik heb geleerd. Ik ben dankbaar om te mogen ervaren dat ik niet alleen ben, en ben dankbaar voor de gelijkgestemden die ik ontmoet heb in de cursus. Ik ben gelukkig dat ik de Heart Communication Verdieping als ook de Basis heb gedaan. Het past volledig bij mij.
Elly Louage 
Verbinder via muziek
De Training Heart Communication verdieping heeft me gebracht waar ik zo naar uitkeek: (meer) tijd om dieper in te gaan op boeiende onderwerpen. Mijn enthousiasme is zo mogelijk nog groter dan bij de basis: dit is het echt helemaal, het klopt volledig voor mij! Echte magie in de coachings en Eva stapje voor stapje, steeds meer op de achtergrond om ons meer verantwoordelijkheid te geven en zo onze kracht te laten groeien. Er zijn weer extra stukjes van de puzzle van mijn leven die in elkaar passen. Het wordt duidelijker en helderder; er is nog meer herkenning waardoor mijn leven lichter wordt en opklaart. Jouw zijn, Eva, bracht licht, liefde en vertrouwen in mijn leven! Een ongelofelijke transformatie. Duizendmaal dank!
Benedikte Hanssns

Online leren... is dat wel iets voor mij?

Natuurlijk!  De training is zo gemaakt dat het gemakkelijk toegankelijk is voor jong en oud.  
Indien je wenst, helpen we jou technisch bij de start zodat je geen zorgen hebt.
Maar het is eigenlijk 'Peace of Mind'.
Mijn woorden worden visueel ondersteund en mijn stem zorgt ervoor dat je alles vanzelf integreert in jouw onderbewustzijn. De oefeningen in de live training zorgen ervoor dat je het nooit meer vergeet. ;-)

Bij Lazuli is leren iets 'natuurlijk' en gebeurt helemaal vanzelf!

ONLINE TRAINING

 • Tal van video's
 • Te volgen op je eigen tempo
 • Helemaal 'relaxed' vanuit je zetel
 • Herbekijken wanneer jij het wenst

LIVE TRAINING

 • 2 weken Heart Communication Basis
 • 1 week Heart Communication Verdieping
 • Certificaat in Heart Communication

WEBINARS

 • Online samenkomst
 • 's Avonds om 20 u
 • Q&A inhoud trainingsvideo's
 • Q&A persoonlijke groei

Wat cursisten van onze trainingen vinden?

Laetitia Baongola

Verpleegkundige in de psychiatrie

In de training Heart Communication & H-NLP heb ik geleerd om op een heel andere manier naar de wereld te kijken. Mijn focus op het negatieve is verdwenen en ik kan nu het positieve in de situaties zien. Ik ben me nu bewuster van mijn denkproces.

Ik voel me sterker en weet en voel dat ik een doel heb op de wereld, dat ik er mag zijn.

Ik heb mezelf beter leren kennen en kan hierdoor gemakkelijker communiceren met anderen zowel op mijn werk als in het begeleiden van tieners in de basketbalclub. Ik kan nu ook veel meer gebeurtenissen in mijn leven een plaats geven. Ik weet nu zeker dat ik het juist pad bewandel.

Liesbeth Vanoppen
Sales

Ik ben heel blij dat ik de beslissing heb genomen om de training in persoonlijke groei te starten. Zowel de Heart Communication Basis als Verdieping geeft me ondersteuning in de zoektocht naar mezelf in het leven. Deze training biedt nuttige handvaten naar waar je kan teruggrijpen. Zelfonderzoek, naar binnen keren, zijn belangrijke termen bij Lazuli. Vanuit je hart kijken naar jezelf en de ander door ruimte te geven zonder oordeel. Je kan de omstandigheden, de omgeving, de opvoeding of anderen de schuld geven van je huidige situatie of gevoel, maar durf je zelf ook verantwoordelijkheid nemen om er iets aan te veranderen? Ben jij bereid om diepgaand te transformeren?

Geraldine Guinée
Kindercoach

Ik heb heel veel geleerd over communicatie. Ik weet nu veel beter welke vragen ik op een goede manier kan stellen. Ik sta veel meer stil bij de belangrijke dingen in het leven. Het is zo interessant om te begrijpen hoe mensen reageren, in elkaar steken. Ook mijn reactie met mijn kinderen krijgt meer diepgang. Wat ik ook heel belangrijk vond om bij te leren was hoe je in je eigen kracht kan komen te staan en dit ook zo te houden, met respect voor de ander en vanuit het hart.  Ik ben echt zo blij deze cursus te volgen! De cursus is een echte aanrader en een grote hulp in mijn leerproces. Bovendien is de cursus praktijkgericht wat het boeiend maakt en ook makkelijker om het thuis in de praktijk om te zetten.

Bonus: word gratis lid van onze Lazuli Community

Eindelijk kan je zielenvrienden ontmoeten waar je diepgaande gesprekken mee kan hebben. Je hoeft je eindelijk niet meer in te houden en jezelf verplicht te voelen om over het weer te praten. ;-) Bij Lazuli zijn we gewoon onszelf. Hoogsensitief, bewust en rechtdoor. Door lid te zijn van de community, blijf je met elkaar in verbinding.

Het gevoel je alleen te voelen, mag je nu loslaten.

BONUS!

 • Ontvang GRATIS online video's bij wijze van voorbereiding en navolging, bij deelname aan de training 'Heart Communication'
 • Krijg online webinars en stel al je vragen over de inhoud of over je persoonlijke zoektocht rechtstreeks aan ons
 • Word lid van onze Lazuli Community. 

100% satisfaction guaranteed!

Wij gaan voor 100% tevredenheid bij onze klanten.
Om zeker te zijn dat deze training iets is voor jou, organiseren we Introductiecursussen.
Deze 'proefles' is de allerbelangrijkste les in communicatie! 

Op die manier kan je direct invoelen of dit iets is voor jou. Je kan er ook al je vragen stellen. 

Je bent ook steeds welkom op onze Gratis Open Lesdagen

En natuurlijk geven we je op deze kennismakingsmomenten een exclusieve korting voor je motivatie.

Download alvast de infobrochure

Wat zul je te zien krijgen?

 • De inhoud van de training 'Heart Communication'
 • Het voordeel van Blended Learning
 • Wat is de basis voor Professioneel te coachen
 • Verbindend Communiceren
 • Feedback van cursisten
 • Welke certificaten je kan bekomen
https://lazulitraining.be/privacy-verklaring/