arrow_drop_up arrow_drop_down

Time for a soul talk with Eva Storm

Do not fear the Storm but learn how to sail your ship.

Telecoaching  

Peace  Zo eenvoudig & Krachtig! 

Je koers kwijt, bijsturen of opnieuw bepalen? In je gezin, relaties of werk?
Of het nu gaat over vastgeroeste patronen, doelen bereiken, meer inzicht in je gezin, relatieproblemen, opvoedingsproblemen, verslaving, fobie, sexueel misbruik, onopgeloste familiepatronen, burnout, depressie, ...  of in de context van je business....
ik help je om je schip terug op koers te zetten!
Hoe? Via telefoon staan mijn heldere zintuigen scherp waardoor ik je direct naar de kern van het probleem kan leiden. 

Ik zie en voel de onzichtbare patronen, ik hoor vluchtgedrag en zelf-blokkades. Ik zie wanneer je uit balans bent of uit je lichaam gaat, en ik weet precies waar de blokkade zit in je energiesysteem.
Ik werk telefonisch of via zoom (online programma) - Je ontvangt een link net voor de sessie in je mailbox. We bellen elkaar op, op het afgesproken uur. Even later...weet je hoe je je schip  verder kan besturen. 

Wie?  Volwassenen, Jongeren

 • Jij kiest de locatie.
 • Je zetel, living, ...
 • Kortere wachttijden
 • Geen tijdsverlies
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Gesprekken: privé
 • en vertrouwelijk.
 • Geen verplaatsingskosten
 • Geen parkeerproblemen
 • 60% GOEDKOPER
 • Aardse oplossingen
 • Hemelse heling
 • Ik gebruik mijn '6th sense'

Storm Coaching

 Dit is een werkelijke Breakthrougsessie!  
Elke storm is krachtig en zuiverend. Het heeft de energie van Shiva en brengt chaos om te komen tot een nieuwe en een betere orde. Een orde dat meer past bij de grootsheid die jij vandaag bent! Maar wees niet bang! Met mijn sensitieve, openhartige aanpak gaan we zacht te werk. ;-)

Tijd: Gedurende 3 à 4 uur breken we helemaal door tot de kern van het probleem. Daar ontdek je je eigen bron waar al je mogelijkheden liggen voor de oplossing.

Je kan een storm coaching vragen voor elk probleem!   Waar loop je nu allang mee rond en waar je nu echt vanaf wil.  Problemen rond communicatie, patronen in de context van familie, relaties, scheiding, opvoeding, werk, rouwen...

Ik ben 'recht door zee' communicatie en heb een sensitieve aanpak. 

Waar?  Live in Berchem - Wegroute

Rouw- en Verlies

Rouwen is hard werken.  Alleen is dat veel te moeilijk en te één zaam.  Kom laat me je helpen. Ook je kind, ongacht de leeftijd. Laten we samen de gebroken stukken van de spiegel bij elkaar rapen en terug lijmen. In je gezin rouwt ieder op zijn eigen unieke manier maar ook op zijn eigen tempo.  Je wist het niet... maar daardoor zijn communicatieproblemen ontstaan.  Misschien werd alles doodgezwegen....  Het rouwproces loopt vast. Het gevoel van in een doolhof te zitten, zorgt voor extra onnodige emoties zoals frustratie en boosheid. Boos op jezelf, op de omgeving, op degene die je 'achter'gelaten heeft.  Kom, kom binnen.  Ik neem je mee met een lach en een traan naar die wereld, het bestaan dat je vergeten was. Kom met je hele gezin en laten we die spiegelstukjes terug leggen. Wie weet... ontstaan nu nieuwe verbinding tussen alle gezinsleden. Liefde en commucatie kan terug stromen. Goh! Een glimlach dringt binnen... net alsof het licht door een spleetje de volledige donkere grot nu ver-licht. 

ps: Kinderen rouwen anders dan volwassen. Stel dit niet uit. Dit kan concentratieproblemen geven, extra faalangst, depressie, trauma, verlatingsangst... Dit wil je niet. 

Jouw kind verdient van jongsafaan 

het krachtigste zelfbeeld ooit!

Tieners & Jongeren

 Er zijn geen lastige tieners, alleen tieners die zich niet begrepen voelen!  
Een tiener hoeft niet te puberen, tenzij de omgeving hen niet begrijpt. Dan gaan jongeren onbewuste patronen, triggers, vormen van machteloosheid spiegelen die de buitenwereld niet begrijpt. Hun zelfbeeld wordt in die periode nog meer gevormd door de omstandigheden. Pesten, faalangst, communicatieproblemen maken het moeilijk voor hen. Het is dus heel belangrijk om hen daarin te begeleiden vanuit een positieve houding en taalgebruik. Laten we dat nu net doen en klaarheid in brengen in de patronen zodat jouw tiener kan opgroeien naar een jong-volwasene met zin voor verantwoordelijkheid en passie!

 • De jongere kiest zelf of jij als ouder erbij mag zijn.
 • Het is belangrijk dat jij als ouder, follow up krijgt. Zo kan blijf jij opvoedingsbewust
            en kan je je kind verder ondersteunen in zijn/haar proces.
 • Er is steeds een follow up sessie met de ouders. Dit gebeurt via telefoon of via skype.

Kindercoaching

Leer- & gedragsproblemen, pestproblemen, schoolfobie, echtscheidings- en aanpassingsproblemen, verlatingsangst, Rouw. Ook begeleiding voor expats die terugkerend naar Belgïe. Ik help jouw kind hier doorheen en de kracht in zichzelf te vinden!

 • Je kind wordt steeds gecoacht in aanwezigheid van beide ouders (indien mogelijk).
            Op die manier kan de transformatie doorwerken in het hele gezin.
            Het is de meest organische vorm en de diepste vorm van hulp voor je kind.
 • Ben je gescheiden en je ex werkt niet mee? Dan werken we zonder de ex-partner.
 • Wil je kind toch apart gecoacht worden? Zowieso volgt hierop een oudercoaching.
 • Tijd: 1,5 u

Wens je meer flow en harmonie in je gezin?

Familie- & Gezinscoaching


Alle leden van een Nieuw 'samengesteld' gezin écht samen brengen? Rouwbegeleiding voor het hele gezin? Trauma begeleiding, pleegzorg, adoptie...

Bij een gezinscoaching verwacht ik alle leden van het gezin (wat mogelijk is) aanwezig. Het doel van een gezinscoaching is altijd dat de liefdesstroom en de verbindingen terug hersteld worden. Meestal komen onuitgesproken intenties aan het licht zodat meer begrip en vertrouwen ontstaat en alle familieleden terug harmonie vinden in zichzelf maar ook in het systeem! 
Indien nodig bekijken we de invloeden van voorgaande generaties of doen we een familie opstelling.

Wil je liever alleen komen in inzicht krijgen in gezin, familie en onbewuste en onuitgesproken loyaliteiten onderzoeken dan kan dat.

Live

Tijd: 3 à 4 u

Relatiecoaching

Verliefd, verloofd, getrouwd, sexuele problemen, overspel, (nog niet) gescheiden, ruzie, agressie, verlatings- en/of bindingsangst... 

Wanneer traditionele relatietherapieën niet werken, ... moet je op spiritueel niveau kijken.
Iedereen heeft een aantal blinde vlekken.  Die komen vooral tot uiting bij de mensen die het dichts bij je staan. Je partner dus. Onder stress, zijn we compleet blind wat betreft patronen. Misverstanden, oude pijnen, generatiepatronen sluipen de relatie binnen.Je hebt allang de kurk trachten onder water te houden. Je probeert al jaren je innerlijke pijn te verdoezelen. Soms bewust, vaak helemaal onbewust. Maar hoe hard je ook probeert... de kurk komt steeds terug aan de oppervlakte.

Door bewustwording kunnen nieuwe beslissingen of spirituele contracten gemaakt worden. Ik neem jullie beide in een proces waarbij elke storende factor binnen de relatie aangepakt wordt of je nu alleen komt of met twee.

Deze sessie neemt 3 à 4 u in tijd en is steeds Live in Berchem

Run a Business with a Soul

Ontwikkel Intuïtieve Leiderschap en je creëert een Business met een Ziel. 
Dat betekent dat je Rechterbrein (buikgevoel) je leidt bij het nemen van beslissingen.  De uitwerking ervan wordt gedaan door je Linkerbrein. Ben je ook nog eens hoogsensitief dat heb je een extra uitdaging

Wens je:

 • terug overzicht, richting?  
 • inzicht in bepaalde gecompliceerde situaties? 
 • je levensles/thema van het moment weten zodat je zicht hebt op je blinde vlek       
           waardoor je betere beslissingen kan nemen? 
 • assertief en sensitief en verbindend omgaan met situaties? 

In een coachingsessie, kom je bij je innerlijke kompas, zodat je precies weet wat de volgende stap is of The Next Level in je Business.

Klaar voor de verandering in jezelf?

Plan een afspraak in mijn digitale agenda.  Of contacteer me op het nr 03 296 80 60

Voor Psychiatrische & Fysieke problemen, gelieve steeds contact te nemen met een bevoegde arts.

Nog Vragen? Check FAQ

Koekje erbij?