Soultalk met Eva Storm
Koekje erbij?

Time 4 a soultalk with Eva?

Telecoaching

Zo eenvoudig en toch héél krachtig!

Wat?

Neem het stuur van je leven terug in handen!

Of het nu gaat over vastgeroeste patronen, doelen bereiken, meer inzicht in je gezin, business, werk, relatie, opvoeding, ... of de balans terug vinden.  ik begeleid je tot de oplossing in jou!
Via telefoon werken met heldere zintuigen beter en kan ik je gemakkelijk begeleiden.

Voor wie?

Volwassenen, Jongeren

Hoe?

Via skype of zoom

Ready 4 a 'Stormcoaching'? 

Do not fear the Storm but learn how to sail your ship.

Dit is een werkelijke Breakthrougsessie! 

Elke storm is krachtig en zuiverend. Het heeft de energie van Shiva en brengt chaos om te komen tot een nieuwe en een betere orde. Een orde dat meer past bij de grootsheid die jij vandaag bent! Maar wees niet bang! Met mijn sensitieve, openhartige aanpak gaan we zacht te werk. ;-)

Gedurende 3 à 4 uur breken we helemaal door tot de kern van het probleem. Daar ontdek je je eigen bron waar al je mogelijkheden liggen voor de oplossing.

Vraag je zelf af: 'Waar wil jij nu doorheen?' 'Waar wil jij licht in brengen zodat je diepe rust kan vinden in jezelf?

Wat?

Problemen rond communicatie, patronen in de context van familie, relaties, scheiding, opvoeding, werk, rouwen
...

Voor wie?

 • houdt van 'recht door zee' communicatie met een sensitieve aanpak
 • wie écht van zijn probleem af wilt

Hoe?

 • Live
 • Tijd: 3 à 4 u

Tiener- & Jongerencoaching

Er zijn geen lastige tieners, 

alleen tieners die zich niet begrepen voelen!

Er zijn geen lastige tieners, alleen tieners die zich niet begrepen voelen! Een tiener hoeft niet te puberen, tenzij de omgeving hen niet begrijpt. Dan gaan jongeren onbewuste patronen, triggers, vormen van machteloosheid spiegelen die de buitenwereld niet begrijpt. Hun zelfbeeld wordt in die periode nog meer gevormd door de omstandigheden. Pesten, faalangst, communicatieproblemen maken het moeilijk voor hen. Het is dus heel belangrijk om hen daarin te begeleiden vanuit een positieve houding en taalgebruik. Laten we dat nu net doen en klaarheid in brengen in de patronen zodat jouw tiener kan opgroeien naar een jong-volwasene met zin voor verantwoordelijkheid en passie!

 • De jongere kiest zelf of jij als ouder erbij mag zijn.
 • Het is belangrijk dat jij als ouder, follow up krijgt en zodat ook jij je kind verder kan ondersteunen in zijn/haar proces.
 • Er is steeds een follow up sessie met de ouders. Dit gebeurt via telefoon of via skype.
 • Follow-upcoaching ouders

Kindercoaching

Jouw kind verdient van jongsafaan 

het meest positief zelfbeeld ooit!

Leer- & gedragsproblemen, pestproblemen, schoolfobie, echtscheidings- en aanpassingsproblemen. Ook begeleiding voor expats die terugkerend naar Belgïe. Ik help jouw kind hier doorheen en de kracht in zichzelf te vinden!

 • Je kind wordt steeds gecoacht in aanwezigheid van beide ouders (indien mogelijk). Op die manier kan de transformatie doorwerken in het hele gezin. Het is de meest organische vorm en de diepste vorm van hulp voor je kind.
 • Ben je gescheiden en kan de andere partner niet meekomen, dan werken we zonder de ex-partner.
 • Uitzonderlijk kan je kind apart gecoacht worden. Dit kan op vraag van het kind zelf of de ouder. Zowieso is dit steeds in samenspraak en wordt het coachingstraject samen besproken.
 • Het is belangrijk dat jij als ouder, follow up krijgt en zodat ook jij je kind verder kan ondersteunen in zijn/haar proces.
 • Tijd: 1,5 u

Gezinscoaching

Wens je meer flow en harmonie in je gezin?

Alle leden van een Nieuw 'samengesteld' gezin écht samen brengen? Rouwbegeleiding voor het hele gezin? Trauma begeleiding, pleegzorg, adoptie...

 • Bij een gezinscoaching verwacht ik alle leden van het gezin (wat mogelijk is) aanwezig. Het doel van een gezinscoaching is altijd dat de liefdesstroom en de verbindingen terug hersteld worden. Meestal komen onuitgesproken intenties aan het licht zodat meer begrip en vertrouwen ontstaat en alle familieleden terug harmonie vinden in zichzelf maar ook in het systeem!
Indien nodig bekijken we de invloeden van voorgaande generaties.
 • Wil je liever alleen komen in inzicht krijgen in gezin, familie en onbewuste en onuitgesproken loyaliteiten onderzoeken dan kan dat.
 • Live
 • Tijd: 3 à 4 u

Eerst nog meer weten over Eva Storm?

Afspraak maken:  00 32 (0)475 24 24 12

Het beste moment om mij telefonisch te bereiken is tussen 10.00 en 12.00 uur of na 19.30 u.

-------------------

Voor Psychische- & Fysieke problemen, gelieve steeds contact te nemen met een bevoegde arts.