Surround yourself with happy people

Cursus True Heart Connection

Nog nooit heb ik de energie in mij en van en naar mij zo sterk voelen stromen. 
1000 x dank om op mijn pad te zijn verschenen en mij de inzichten te hebben laten beleven.
 - Sara - 
Het is een verademing (verlichting) en geeft een enorme boost, enthousiasme, hartstochtelijke beweging om jouw omgeving hierin mee te nemen. Je kan ook aan de slag met kinderen in je omgeving.!
Griet Goetschalckx 

Life- & Kindercoach

Ik heb een theoretisch model leren kennen, maar door de oefeningen, verwerf je zoveel inzichten. Je kan alles meteen in de praktijk toepassen. Het is geen klassieke docent/student verhouding. 

Dat laat veel meer groei toe.

Bart Praet

Massagetherapeut

Je leert om positieve energie door te geven naar anderen, wat essentieel is als je anderen op een positieve manier wilt beïnvloeden.  Je wordt een beetje uit je comfortzone geduwd, maar dat mag wel eens.'
Jana Bogaerts 

Student

Een zeer waardevolle cursus waar je jezelf kunt zijn. Met tips en inzichten die je direct kunt toepassen.  Dit in een “warme” en rustgevende ruimte. Natuurlijk werd alles goed en intens neergezet door de ongelooflijke trainer :). Boordevol ervaring, liefde en juiste intentie. Super dikke merci!
 

'Ik heb veel wijsheden en “AHA”momenten gekregen. Deze cursus is de start van de zoektocht naar mezelf. Er zaten zoveel mooie momenten en boodschappen in de vele verhalen over kinderen. Ik voelde me goed in de groep. 

Thalia
Inspirerend wederom met mooie inzichten. Iets om vast te pakken en mee aan de slag te gaan. Dit zouden ze gewoon in het algemeen onderwijs als verplicht moeten geven. De wereld zou een pak mooier zijn. .
Petra
Wat een openbaring! Zoveel inzichten, herkenbaarheid en kansen om dit alles om te zetten in concrete acties. Ik kan deze cursus aanraden aan iedereen.
Maaike Maas

Zeer leerrijk! Het heeft me laten stilstaan bij de dingen die ik deze dag als "gewoon" bestempel. Grotere diepgang in de dingen die we doen, zonder het te beseffen. Het leren van dingen waar we dachten dat ze "goed" waren, draaien soms toch anders uit, hebben een ander resultaat. De kleine dingen die je kan veranderen met een zeer groot resultaat!

Dank je voor deze mooie, leerrijke informatie. 

Katrien Lambrechts

Heart Communication - Basis  & H-NLP Practitioner

Deze cursus heeft mij zoveel inzichten gebracht, dat ik spijt heb dat ik dit niet 20 jaar eerder heb gevolgd. Maar beter laat dan nooit! De interactieve lessen blijven lang nawerken. 
Anita
De inzichten en de tools die je aangereikt krijgt, zijn tegelijk confronterend als hartverwarmend. Het positieve gevoel neem je dagelijks mee naar huis en je verdere leven.

 

Online studeren leek mij afstandelijk. Maar de impact die het bekijken van de online video's op mij heeft: ik voel de verschuivingen in mijn bewustzijn letterlijk in mijn hersenen gebeuren. De input, verwerking en integratie werkt ook totaal anders en dieper dan wanneer je de 'leerstof' uit een cursus studeert. Ik had niet het gevoel dat ik aan het studeren was. Ik moest mezelf af en toe dwingen om pauze te nemen om mijn systeem tijd te geven om alles te kunnen verwerken. Zo boeiend, helend en transformerend. Ook super dat we de video's kunnen herbekijken, want je neemt iedere keer weer nieuwe informatie op. 
 
Eva creëert een krachtig groepsveld waarin zoveel mooie wonderen gebeuren. Ze heeft het talent om mensen te verbinden, harten te openen, bruggen te bouwen onder andere door de kracht van het woord. Het voelt voor mij als een reis waarin ze je liefdevol met respect en mededogen meeneemt naar onbekende oorden. Het is ook een cadeau en helend om de warme hartsverbinding te ervaren. Het voelt veilig. 
 
Deze cursus is als een klein stroompje dat uitgroeit tot een grote brede rivier. Ieder dag krijg je net genoeg info binnen zodat je hersenen genoeg ruimte creëeren om al deze informatie te verwerken. 

Het werkt als een verslaving, maar van deze verslaving wil ik niet af!

 Katrien

Verbindende, helende communicatie. Het kind in ons weer bovenhalen. Via "chealing" (coaching/healing) oefenen, meer groei in positivisme, enthousiasme, creativiteit en bewustzijn. Zalig te kunnen experimenteren in een veilige omgeving. Hoe mijn pad zich ook mag vervolgen, deze cursus neem ik graag mee in mijn lievelings-rugzakje, vol positieve ervaringen. 

 Nancy

Heart Communication Verdieping & H-NLP Master

De verdieping heeft me gebracht waar ik zo naar uitkeek: (meer) tijd om dieper in te gaan op boeiende onderwerpen. Echte magie in de coachings. Eva gaat stapje voor stapje, steeds meer op de achtergrond om ons meer verantwoordelijkheid te geven en zo onze kracht te laten groeien. De voldoening wanneer je ervaart dat het je lukt! Dat geeft een kick en zin om het coachen in de praktijk te brengen.  Het wordt duidelijker en helderder; er is nog meer herkenning waardoor mijn leven lichter wordt en opklaart. Het is boeiend om te ervaren hoe de verschillen in de karakters, meta-programma’s en levenslessen de groep net extra verrijkend maken. Een ongelofelijke transformatie.

Duizendmaal dank

 Benedicte

Deze verdieping heeft nog veel meer met me gedaan dan de basis. Ik heb veel inzichten gekregen, vooral over mezelf. Ik begrijp mezelf op een dieper niveau. Ik heb als het ware een hele grote transformatie gehad. Ook kan ik bepaalde gebeurtenissen in mijn leven nu afsluiten, het blad omdraaien. Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf, en ik mag wel zeggen dat ik een nieuw leven kan beginnen. Wat opvalt is, dat ik enorm veel plezier en vreugde heb beleefd. Ik wist niet dat leren zo plezant kan zijn. Ik ben super gelukkig dat ik deze cursus heb gevolgd. Ik sta te popelen om aan de hypnose en daarna de kindercoaching te gaan volgen. 

Karine Vanhoudt

Ik ben zo hard gegroeid, bewuster geworden. Maar toch heb ik nog een hele weg af te leggen. Het is zo een leerrijke cursus. Ik heb nog nooit zo goed opgelet. Voor het eerst maak ik kennis met woord 'strever' bij mezelf. De meta-programma’s zijn echt heel interessant daar heb ik veel aan gehad en ga ik nog veel aan hebben. Ik begrijp de mensen meer, mijn oordelen zijn minder hard door alles wat ik heb geleerd. Ik ben dankbaar om te mogen ervaren dat ik niet alleen ben, dankbaar voor de gelijkgestemden op mijn pad.

Elly Louage

Heart Communication -Supervisie

Waar ik al jaren veel tijd, energie en geld insteek, nl. hulpverlening om persoonlijke problemen op te lossen, worden hier zo helder en duidelijk blootgelegd. Je kunt er zelf mee aan de slag gaan, waardoor je effectief tot een oplossing komt. Je kan ze heel gericht aanpakken om zo een goede coach te worden. 
Griet Goetschalcks

Deze opleiding was super! Het is een heel leerrijke periode om meer inzicht te krijgen in de technieken van coaching. Het maakt je zekerder en geeft meer zelfvertrouwen. 

Elisabeth Dekeyser

Een heel mooie opleiding.
Dit is het mooiste geschenk voor mezelf en als coach zijn dit fantastische tools voor mijn cliënten.

 

Kindercoach

Tijdens de training kregen we goede handvaten aangereikt, een duidelijke manier om inzicht te krijgen in wat er in het onderbewustzijn van een kind omgaat op dat moment, in een bepaalde context. De praktijk voorbeelden die in de cursus zitten vind ik ook handig om op terug te vallen en als opfrissing achteraf.  Na de cursus kan ik effectief aan de slag.
Géraldine 

Ik had hier al zo lang naar uitgekeken om deze opleiding te volgen. En wat is die mooi, zo mooi omkaderd met zo veel liefde, zo mooi opbouwend en toch overkomt het je gewoon. Zonder dat je het goed en wel beseft, zit het in jou! Communiceren valt voor mij nu nog als een olifant in een porseleinen winkel, maar ik weet dat ik geen opleiding-opleiding heb gedaan, maar een hele levenservaring heb gedaan. Waarvoor mijn oprechte dank. 

 

Meestal ben ik héél moe na de opleiding. Deze keer was het net andersom. Ik geraakte niet in bed.

Deze cursus overtreft al mijn verwachtingen in alle opzichten. Ik voelde mij vanaf het eerste moment zéér blij worden, alsof ik nieuwe energie krijg. Héél ontroerend, héél realistisch en met de voeten op de grond, zo puur en magisch...

Ergens wist ik gewoon vanaf het begin dat ik kindercoach wilde worden. Nu weet ik het zeker, ik wil rouwcoachings gaan doen met kinderen en volwassenen. Nu kan ik die gebeurtenissen ombuigen, en maak ik er mijn roeping van. Het staat in mijn ziel geschreven.

Ik weet dat dit mijn zieledoel is, waar ik zoveel jaren naar heb gezocht. In alles ligt een geschenk, en ik heb het nu gevonden.

  

Ericksoniaanse Hypnose

De Ericksoniaanse Hypnose heeft me, op een voor mij heel natuurlijke en diepe manier, terug in contact laten komen met nog niet volledig geheelde stukken van mezelf. Ik voel een nieuwe manier om nu die stukken en gedragingen te helen. Het bracht me ook terug in contact met mijn levensles. Bepaalde personen spiegelen je onderbewuste ook heel goed.
Het is een diepgaand natuurlijk proces geweest.

Roos Broeckhove 

Holistisch lichaamswerk

Ik heb hier nog zo veel meer uit geleerd. Ik vond de oefeningen fijn om te doen. Hiermee worden mijn coachings nog beter. Hoe mooi om mensen zo een beleving en ervaring mee te geven. 
Irèna Vossen 

Het is zeer confronterend en openbarend geweest. Het heeft mij

nieuwe … nee opgefriste gereedschappen gegeven om coachings anders te doen. Het is een ideale manier om de Milton taal beter onder handen te hebben. Voor mezelf is het een soort vuurproef naar innerlijk vertrouwen. Voordeel hier is dat er nadien eventueel vragen kunnen gesteld worden, het stopt niet. 

Het verandert mijn wereldbeeld … weer. 

Camiel 
Deze cursus heeft me nog meer verdieping gebracht. Verdieping in mezelf. Door het gevoel van een diepe trance te installeren, kon mijn onderbewuste aangesproken worden. Bepaalde patronen in mezelf zijn naar boven gekomen.

De techniek van de hypnose leren is zeer zinvol binnen de coachings. Het aanpassen van het taalgebruik geeft rust bij de cliènt en bij jezelf. Ook als coach ga je deels mee in trance waardoor veranderingen optreden.

 Liesbet

Deze cursus had al een enorm effect op mij nog voor hij begonnen was. Ik ben zo blij en dankbaar voor de momenten dat ik er kon bij zijn, dat maakte dat ik er nog meer van genoten heb en ik nog dieper kon gaan. Het mooiste voor mij is dat ik eindelijk voel dat ik mezelf terug heb met nog meer kracht en het vertrouwen dat het loopt zoals het loopt.

 Sabine

Heel leerrijk! Ik begrijp en erken mijn onderbewuste meer. Ik kan echt vertrouwen op mijn onderbewuste want die weet de oplossing. Het is een stuk herkenning van vroeger. Ik begrijp mezelf meer, dat doet me echt plezier. Ik sta dichter bij mezelf. Zoals nog steeds ben ik super dankbaar en blij dat ik deze opleiding heb leren kennen.

Elly Louage 

Ik stond nogal sceptisch tov dit deel van de opleiding. Mijn verstand zei: “Dat gaat niet lukken, en wat ben ik ermee?”. Mijn gevoel zei iets anders in de zin van: “Doe dat maar, het zal goed zijn en een bijdrage leveren, maar wat het dan zou zijn, kon ik niet zeggen. Nu, na de cursus sta ik versteld dat het onderbewuste zo creatief en zo snel is, dat ik meer kwaliteiten heb dan eerst gedacht. Dit geeft mij nog meer vertrouwen. Ik ben blij dat dit een onderdeel is van de opleiding. 

Karine

Deze cursus was voor mij iedere dag een gevecht tussen mijn zeer actieve bewuste en onderbewuste. Ik ‘wist’ wel dat ik deze cursus voor mezelf nodig had. Enkele woorden om de week samen te vatten: volledig vertrouwen op intuïtie, op wat er uit je mond zal komen, afwisseling van hyper zijn en totaal relaxed, leiding leren nemen, durven naar binnen gaan, loslaten, balans zoeken, bij je eigen proces blijven en meeleven met groepsleden, helend, tools om in mijn leven te gebruiken, een hele nieuwe manier van coachen, jezelf vertrouwen. Niet voor dummies.

Wendy 

Verrassend, moeilijk om onder woorden te brengen. Ik wist niet echt waaraan ik begon, wat er zou komen. Ik vertrek met meer vertrouwen en geloof in mezelf, het heeft me sterker gemaakt door in de ervaring te gaan/te kunnen gaan. Ik wil wel nog uitvoelen wat ik hiermee wil in de toekomst maar de tijd/mijn onderbewuste zal daar een antwoord op brengen.

Thank you for the experience.

 Regine Meganck

Spirituele Levenslessen

De Meditaties waren wonderbaarlijk en zalig op alle vlakken. dank je wel, lieve Eva.
Pascale Gorris
 
 
 
 

Laat horen wat jouw ervaring is?