Telecoaching

Zeer Effectief

We zijn beide zeer gefocused in het moment en zijn niet afgeleid door fysische acties of geluiden.
Je krijgt van mij sowieso 100% aandacht!

Extreem Efficiënt

Ik kom snel to the point en tot de werkelijke oorzaak van het probleem. Ik zet dan ook al mijn heldere zintuigen in. Ik zie patronen in je energie en onderbewustzijn en herken je hogere doelen.  Het is een diepgaande innerlijke reis. Helend, snel en doeltreffend. 


  • 60% GOEDKOPERJe hoeft je deur niet uit, dus het bespaart je reiskosten en reistijd. Je hebt ook geen parkeerproblemen én het is milieuvriendelijk.

  • Telecoachings zijn laag drempelig: De gesprekken zijn privé en vertrouwelijk. Niemand weet met wie je praat en over wat je praat. Geheimhouding is uiteraard gewaarborgd, integriteit is vanzelfsprekend.

  • Telecoachings zijn ontspannend en relaxed: Jij kiest vanuit welke locatie je gecoacht zal worden... vanuit je zetel, je buro, je eetplaats, ....

  • Coachingsessies kunnen snel geboekt worden want er zijn kortere wachttijden.

  • Bij acute problemen kan er telefonisch flexibel omgegaan worden met tijd en snel een extra afspraak gemaakt worden.

  • Telecoaching is ideaal voor wie een fysisch probleem heeft of een kind heeft met een fysisch probleem. Ik help van op afstand. Ik hoef je niet fysisch te ontmoeten om de patronen en energieën te detecteren om je te helpen transformeren.

  • En misschien wel voor mij het allerbelangrijkste: mijn zesde zintuig werkt scherper! Ik zie en voel patronen van mijlenver, ik hoor vluchtgedrag en zelf-blokkades. Ik zie wanneer iemand uit zijn lichaam is, en ik weet precies waar de energie blokkeert in jouw systeem.

Via mail (de mails komen rechtstreeks bij mij terecht!) of bel mij op het nr: 00 32 475 24 24 12

Dit is een gratis programma waarmee we ook gratis en online kunnen bellen. Download het hier.

In het programma Skype: ga naar "contacten" en klik op “voeg contact toe”.

Zoek naar “eva.storm”

Stuur een contactverzoek

Wanneer ik je contactverzoek aanvaard heb, kunnen we gratis online bellen.

Je belt mij op op het afgesproken uur. Bij telecoaching komt het initiatief om te bellen altijd van jou zelf uit. Je wordt dus nooit gebeld als het voor jou niet uitkomt.

Na de sessie ontvang je een factuur, die kan je gewoon betalen via overschrijving.

Ik voeg alleen contacten toe, die ik ken. Gebruik je een andere naam dan je eigen naam, dat is het belangrijk dat je me dat even mailt of op het formulier onderaan vermeldt. Zo ben je zeker dat ik je toevoeg op skype.

Lukt het niet om te skypen dan, kan je me gerust bellen op het nummer 0032 (0)475 24 24 12 voor de telecoaching.

Ik coach nu al meer dan 10 jaar en heb een enorme expertise uitgebouwd om het bewustzijn te verruimen. Dit betekent dan elke coaching een verandering teweeg brengt in patronen, energie en neurologie.

Ik werk meestal 1 tot 1u30 per sessie.

Wanneer je een breakthrough sessie wil, een gezinsopstelling of inzicht in je levensles
dan duurt een sessie tussen de 2u à 3u.