Eva Storm

You are
Pure Energy

Namasté! My name is Eva Storm

Pionier, Avonturier, Bezieler, en soms... 

Hypnotisch verwarrend ;-)

Ik woonde tot mijn 6 jaar in Afrika. Eerst in Niger, waar ik mijn eerste woorden Frans sprak, daarna in Oppervolta en Tanzania waar ik Engels sprak. In het rode kruis schooltje leerde ik Swahili liedjes zingen. 

Terug in België kreeg ik een cultuurshock. Van een warm land met warmhartige, lachende mensen naar een omgeving zoals bv. een school waar iedereen stil zat, niets zei en niemand durfde bewegen. Ik ervaarde veel stress. Er was geen tijd meer om met mijn hogere zelf te communiceren wat vanzelfsprekend was in Afrika. Er waren zoveel meer "moetens". Als beelddenker begreep ik de nederlandse taal ook niet zo goed.

Toen mijn vader stierf (aan 14 jaar) startte ik een rouwproces dat bijna 20 jaar duurde. Als tiener besloot ik toen in de gang van de school (als gevolg van de zoveelste straf) om niet meer naar volwassenen te luisteren maar wel later iemand te worden die wel naar kinderen zou luisteren.

Later studeerde ik af als Marketeer en niet veel later startte ik mijn eigen reclamebedrijf. Ik ontwierp tal van verpakkingen voor de farmaceutische industrie, magazines, folders, logo's... Ik leefde mijn passie! 

Tot mijn dochter Sarah geboren werd.

Zij is doelgericht, krachtig, hooggevoelig was zeer bewust voor haar leeftijd. Ze was een volwassen, oude ziel in een klein lichaampje.
Naar de kindercrèche gaan lukte niet. Onthaalmoeder ging veel beter. Ze vond moeilijk aansluiting bij leeftijdsgenoten en leerkrachten. Het verschil in energie tussen thuis en school was zo groot dat ze dagelijk met buikpijn thuis kwam. Om die reden ben ik 3 jaar op school les gaan geven op de momenten van de Godsdienstles... tot ergernis van de directeur en inspecteur van onderwijs. Thuisonderwijs was geen optie want zo vertelde ze: "dan doe jij dit voor mij alleen en wat met al die andere kinderen?"  Ze gaf zichzelf op voor een hoger doel.  

Het was niet evident om een reclameburo met personeel te runnen en tegelijkertijd in de klas (of in het bos zitten) om met haar de bewustzijnsgesprekken die we thuis hadden verder te zetten. We bespraken dromen en hoe deze tot ons sprak, wat is droom en wat is realiteit, aura's, kleuren, we spraken met de koningsboom in het bos, evalueerden het afval in het bos en spraken over God.  Dieren werden bestudeerd en we schilderen de energie van de hemel.  En af en toe vertelde ze me over haar gesprekken met mijn oma die gestorven was en haar cavia 'Billy'.  

Ik creëerde een manier van communicatie 

dat een boost in kracht & zelfbeeld gaf 

bij zowel volwassenen als kinderen. 

Ondertussen ging ik wekelijks mediteren en volgde tal van healingcursussen.  Ik ontdekte mezelf maar vond ik geen oplossingen voor mijn dochter. Omdat ze vaak verkeerd gediagnosteerd werd bij dokters, startte ik mijn eigen zoektocht. Ik organisseerde kinderkampen zodat mijn dochter meer gelijkgestemde zielen kon ontmoeten. Kinderen met of zonder alle soorten etiketten, tussen de leeftijd 4 en 18 jaar konden jaarlijks mee op kamp. Ze leerden samenwerken, communiceren en een krachtig zelfbeeld ontwikkelen. 

Zo ging ik ook zelf communicatie, coaching en hypnose bestuderen in het buitenland.  Mijn reclameburo had ik ondertussen gestopt om mij te wijden aan mijn nieuw en hoger doel.  

Ouders vroegen mij hen te leren hoe ik met kinderen omging en hoe ik bewust 'anders' communiceerde. Hun kinderen waren immers in een korte tijd gegroeid tot krachtige zielen. 

Het was de start van Lazuli Training!  Ik zou volwassenen opleiden in onvoorwaardelijke communicatie dat hen in verbinding zou brengen met zichzelf én hun kinderen. Er kwam een enorme transformatie in hun thuissituatie, binnen het gezin, familie, relaties.... maar ook op hun werk. 

Na enige tijd, kwamen er meer en meer leerkrachten, therapeuten en mensen uit het bedrijfswereld ook de opleidingen volgen in Heart Communication & Lazuli Coaching. 

Studies & Certificaten

Communicatie, Coaching & Hypnose:

• Certified Coach in H-NLP Coaching
• H-NLP Practitioner & Master, taal- en taalpatronen
• Certified Trainer in NLP/H-NLP
• Certified Master Hypnotherapist
• Certified Trainer in Hypnotherapy

Rouw & Verlies

• Transition Team
• Certified Grief Therapist

Energy & Healing

Aurahealing & Reading & Archetypes
• Spiritual Rehab I & II
• Healing the Soulwound
• Spiritual Psychology
• Spiritual Communication
• Esoterische Psychology

Marketing & Reclame

De manier waarop, is de Lazuli way:

vanuit je hart, je intuïtie en beyond". 

Je leert waarnemen, kijken, luisteren om jezelf, anderen en ook kinderen beter te begrijpen op verschillende niveau's. Ik neem je mee op een boeiende reis 

om de beste versie van jezelf te ontmoeten.
Wens je graag mijn inspirerende blogs, tips over communciatie, opvoeding, ondernemen, hoogsensitiviteit en bewustzijn te ontvangen? 

Word de beste versie van jezelf!

De manier waarop is de Lazuli way: 

vanuit je hart, de intuïtie en beyond".

Nood aan een 

Privé sessies

Of een diepgaand traject

The time to change is NOW!