9 redenen om de opleiding te volgen bij Lazuli Training?
28 april 2016 
1 min. leestijd

9 redenen om de opleiding te volgen bij Lazuli Training?

Ontdek de 9 redenen om opleiding kindercoach of Life Changing Coach te volgen bij Lazuli Training.

1. GROEI: Je groeit op persoonlijk- en zielenniveau. Je leert hoe de informatiefilters werken die je acties, gedrag en blikveld bepalen en hoe je ze kan transformeren en overstijgen.

2. LIEFDESKRACHT: Je komt meer in je kracht en leert één op één coachen vanuit je hart, waardoor je liefdeskracht in je leven vergroot. Je leert je energie bundelen en te stralen. Als dat geen geschenk is!

3. ZINVOLHEID: door je talent in te zetten ga je echt iets betekenen voor je omgeving. Je investeert in jezelf en helpt je cliënten om zich te verbinden met het kwantumveld waarin alle antwoorden besloten liggen. Zo bouw je actief mee aan de wereld van morgen.

4. ZEKERHEID: door van coaching je beroep te maken, creëer je voor jezelf de ruimte om zekerheid te ontwikkelen naar de toekomst toe en overvloed in je leven te brengen.

5. VARIATIE: Ieder mens is uniek, wat je job als coach heel gevarieerd maakt. We leren geen standaardprocedures, maar bekijken elke persoon vanuit de gedachte dat hij of zij alle oplossingen in zich draagt. Als coach helpen we die naar boven te brengen.

6. VERBINDING: Door lid te worden bij Lazuli zetten we samen een nieuw bewustzijn neer. Samen bereiken we meer dan alleen!

7. PIONIERSWERK: Eva Storm, pionier in het begeleiden van hoogsensitieve en hoogbewuste kinderen.  Leer het hoogste niveau neer te zetten, en laat alle kinderen ongeacht het etiket… groeien op zielenniveau.  

8. UNIEK: Dit is de enigste opleiding waarbij je zowel volwassenen, kinderen als jongeren leert coachen op persoonlijkheids- en zielenniveau!

9. BLENDED LEARNING:  bij Lazuli Training leer je op je eigen tempo zowel online als live.  Wij geloven in de kracht van gevarieerd leren en bieden ernaast ook diepgaande, persoonlijke begeleiding. 

Over de schrijver
Pionier, Avonturier, Bezieler Trainer, Coach en vaak... Hypnotisch verwarrend ;-) Stel je voor dat je beter kan communiceren en een hartsverbinding kan creëren door je bewustzijn te verruimen... dat zou mooi zijn toch?
Derck Iris
Door

Derck Iris

op 05 Jul 2016

Beste. Waar en wanneer wordt die training gegeven? Mvg

Reactie plaatsen