Coachen vanuit je Hart
21 november 2015 
1 min. leestijd

Coachen vanuit je Hart

Eva Storm is de bezieler van Lazuli. In 2005 is ze gestart met Lazuli Training waarbij alles draait om “coachen vanuit je hart”. Iedereen kan leren om op een bewuste manier te communiceren. In de afgelopen 10 jaar heeft Lazuli Training ondervonden dat de weg naar het coach-zijn het belangrijkste is. Samen willen we komen tot een groep van kindercoaches die werken voor en met kinderen. Maar eerst laten we volwassenen een weg afleggen en veranderen omdat ervaren nodig is vooraleer je echt met kinderen kan werken.

Ervaar, deel en geef door!

Een coach-opleiding volgen bij Lazuli is jezelf een boost geven in bewustzijn. Je neemt je eigen leven in handen en geeft kinderen nieuwe kansen. Lazuli Training werkt vanuit taal om het bewust- en onderbewustzijn te beïnvloeden. Je leert vaardigheden in coaching, communicatie vanuit het hart, geweldloze communicatie, relaties, energie en taal. Het belangrijkste is het verhogen van eigen potentiële talenten, creativiteit, intuïtie en bewustzijn zodat je later zelf kan zorgen voor groei en verandering bij anderen op een effectieve en gemakkelijke manier. Tijdens de – gecertificeerde – opleidingen wordt in kleine groepen gewerkt en de geleerde technieken worden direct toegepast en besproken. We adviseren geen standaardprocedures, maar werken individueel. We hebben het niet over ‘ wat je moet weten’ maar over ‘hoe je wil zijn’.

Start, zoek en werk vanuit je hart …

Als coach leg je een weg af in zelfontwikkeling, zelfcoaching, zelfhealing en word je klaar gestoomd om kinderen en jongeren te begeleiden op hun levenspad en ervoor te zorgen dat ze hun doelen kunnen bereiken. De kracht ligt naast de vrijheid en de creativiteit binnen het systeem in het bewustzijnsniveau van de Coach!  Na je opleidingen krijg je je certificaat en kan je coachen op een holistische wijze.  Dit wil zeggen dat je elke persoon en kind kan begeleiden in zijn totaliteit.

Kindercoach worden is groeien naar een verhoogd bewustzijn!

Héél simpel: Wie met de “Kinderen van Nu” wil werken, zal een Bewustzijn moeten ontwikkelen op Hoog Niveau. Onze doelgroep zijn jong-volwassenen en volwassenen die een coach willen zijn met een missie om de wereld van het kind, liefdevoller, veiliger, creatiever te worden.

Over de schrijver
Pionier, Avonturier, Bezieler Trainer, Coach en vaak... Hypnotisch verwarrend ;-) Stel je voor dat je beter kan communiceren en een hartsverbinding kan creëren door je bewustzijn te verruimen... dat zou mooi zijn toch?
Reactie plaatsen