Heb je ook een bijzonder kind
30 augustus 2022 
2 min. leestijd

Heb je ook een bijzonder kind

Ah neen! Niet vandaag. Ik heb zoveel te doen en nu blijft Vanilla (onze golden retriever) bij elk plantje snuffelen tijdens onze ochtendwandeling! En alsof ze mijn gedachte kan lezen, kijkt ze nog eens recht in mijn ogen, draait een kwart en loopt recht in een hoop gedroogde bladeren. Daar rolt ze heen en weer en blijft ze op haar rug liggen, met haar poten in de lucht. Ze wacht nu tot ik haar ga knuffelen. Ook dat is een ritueel geworden. 

Ik dacht dat ik min of meer klaar was met de opvoeding van mijn kind (ze is nu 24 jaar). En dan zorg je voor de hond van je kind… waarbij je het verleden en de opvoeding nog eens herbeleeft. Mijn kind Sophia kon ook mijn gedachten lezen. Ze schepte chaos tot ik mijn ego losliet. Vanilla kan dat ook… Ze blijft dus liggen in de bladeren tot ik kom. Ik aai haar en een gedachte waait voorbij: eigenlijk... moet ik door! En in de volgende split second krijg ik de gedachte: laat het los. Wie Vanilla kent, weet dat ze nu haar tandjes toont. Eindelijk! denkt ze. Deze tactiek is precies die van Sophia. Ze gaat je triggeren tot je het onnodige/ je ego opgeeft. 

Bewustzijn is niet de buitenwereld veranderen, maar de binnenwereld bijsturen. 


Ik kom terug bij mezelf en in het nu-moment. Op dat moment popt een beeld op in mijn bewustzijn. En in dat beeld staat Pam. Hoe zou het zijn met haar? Ik heb haar al een hele tijd niet meer gezien.

Ik wandel verder en nog geen vijf minuten later krijg ik een sms-bericht van Pam. 

Aha mijn telepathie werkt goed!

‘Hi Eva, waar kan ik je boek bestellen? Ik zit hier met een bijzonder kind en had graag meer informatie gehad over hoe je het beste omgaat met zo’n kind.’ Pam staat zo dicht bij haar hart. Als leerkracht zet ze alles in om kinderen te begeleiden, verder dan de standaardprocedures op school. Vanuit haar hart dus. 

En ja, daar gaat mijn boek ‘Het effect van Sophia, een kind met kristal-energie’ precies over. By the way, het is niet zomaar een boek dat je vlug leest en weglegt. Het is een boek dat je op je nachtkastje laat liggen. De meeste mensen lezen regelmatig nog eens een stuk opnieuw. Ik heb er ook het allerbelangrijkste uit mijn cursus ‘True Heart Connection’ in uitgeschreven. Spoiler: zie laatste hoofdstuk. Het gaat over de verloren verbinding en hoe je die terug kan herstellen, verdiepen met zowel je innerlijke kind als de kinderen rondom je. Het helpt jezelf en de kinderen beter te begrijpen. Vooral de nieuwe en hooggevoelige generatie. En omdat je ingeschreven bent op mijn nieuwsbrief ga ik ervan uit dat het ook voor jou zal werken. 

Nieuwsgierig? Meer weten over kinderen en kristal-energie? Bestel het boek ‘Het effect van Sophia, een kind met kristal-energie’ hier.

Over de schrijver
Pionier, Avonturier, Bezieler Trainer, Coach en vaak... Hypnotisch verwarrend ;-) Stel je voor dat je beter kan communiceren en een hartsverbinding kan creëren door je bewustzijn te verruimen... dat zou mooi zijn toch?
Reactie plaatsen