Kinderen onvoorwaardelijk begeleiden!
28 april 2016 
1 min. leestijd

Kinderen onvoorwaardelijk begeleiden!

Wil je een kind ‘bewust’ opvoeden/begeleiden, dan is het belangrijk dat je weet hoe je zelf in mekaar zit.

Hoe werkt onvoorwaardelijke liefde, hoe werken je zintuigen, je hersenen, je bewustzijn, je ziel … Je volgt een spiritueel pad en leert communiceren en/of coachen vanuit je hart, de intuïtie & beyond …

Jij én het kind staan centraal

In Lazuli Training leer je geen NLP maar HNLP.  NLP staat voor ‘Neuro Linguistic Programmeren’. HNLP staat voor ‘Human Neuro Linguistic Psychology’. Bij HNLP gaat het niet om programmeren, maar wel om de oplossing op een efficiënte, zachte manier, ‘volledig’ vanuit het onderbewuste te laten komen. In de opleiding Heart Communication leer je de vragen stellen op het juiste moment. Via taal brengt de coach transformatie waarbij  het bewustzijn steeds verruimd wordt. Kinderen blijven hun leven lang in hun kracht, als ze van jongs af aan ook in hun kracht mogen/kunnen staan!

Start met het ‘kind’ in jezelf te vinden, als je échte verbinding wil met een ander …

Alles start met onvoorwaardelijke liefde. Dit is dé basis van alle communicatie en ook de basis bij Lazuli. Elke andere vorm van communicatie zorgt voor problemen waarbij pijn doorgegeven wordt van de één op de ander… van generatie op generatie. Wil je dit doorbreken, dan zal je eens stil moeten staan bij de manier van je eigen communicatie. Via de cursus “Vanuit mijn hart” ontdek je jezelf terug. Je leert een aantal coaching technieken en leert met energie omgaan. Wat als pijn kan vervangen worden door pure liefde?

Wordt Kindercoach en leer meer vertrouwen hebben in jezelf

Een coach valt en staat met het niveau van zelfvertrouwen in zichzelf.  Dus wil je Kindercoach of Life Changing Coach zijn, dan zal je zelf eerst een pad afleggen in… vertrouwen!  Met kinderen en jongeren werken geeft je zoveel voldoening.  Je kan echt iets betekenen voor deze wijze zielen.  Maar wil je een Kindercoach zijn vanuit je Hart, zoals Lazuli het bedoeld, dan zal je moeten beseffen en openstaan voor het feit dat deze kinderen ‘jou’ iets gaan leren.  En juist daarom is Kindercoach worden bij Lazuli pas een uitdaging in… ego-vrij omgaan met kinderen en jongeren.

Heb jij al het kind in jezelf ontmoet?

 

Over de schrijver
Pionier, Avonturier, Bezieler Trainer, Coach en vaak... Hypnotisch verwarrend ;-) Stel je voor dat je beter kan communiceren en een hartsverbinding kan creëren door je bewustzijn te verruimen... dat zou mooi zijn toch?
Reactie plaatsen