Let's make a True Heart Connection
26 augustus 2022 
1 min. leestijd

Let's make a True Heart Connection

Ik ben geen ochtendmens. Dus mijn dag start traag op. De ochtendwandelingen met Vanilla helpen me om klaarwakker te worden. Het is een ritueel geworden. Tijdens die wandelingen reflecteer ik over mijn leven in het algemeen. 

Ik zie een loopster aankomen en trek de hond naar me toe, zodat ze voorbij kan lopen.

En dan gebeurt het ‘onverwachte’. Ze valt en vliegt recht voor me uit op de grond. Met haar linkervoet was ze aan die ene uitstekende boomwortel blijven hangen. Geschrokken van de val staat ze langzaam op. Dan ziet ze Vanilla die dichter bij haar gekomen is. En op één of andere manier tovert dat een glimlach op haar gezicht. “Ik heb ook zo’n hond,” zegt ze. Ze veegt haar handen af aan haar joggingbroek en aait Vanilla. “Ze zijn zo lief,” vervolgt ze.

Ik vraag haar of alles oké is en maak een bewuste ‘True Heart Connection’. That’s my cup of tea, so to speak. Na 15 jaar training geven, gaat het als vanzelf.

We blijven nog wat praten. Ik praat op een licht hypnotische manier tot ik merk dat de schrik volledig uit haar lichaam is. 

Het gesprek eindigt met: “Oh, eigenlijk ben ik blij dat ik gevallen ben, want anders hadden we elkaar niet ontmoet en zo’n leuk gesprek gehad.” Ja, dit is exact wat er gebeurt als je een ‘True Heart Connection’ maakt, want je wordt weer helemaal opgeladen - ook al lag er iets onverwachts op je pad.


Het leven is niet wat je overkomt, maar wat je ervan maakt. En dat doen we bij Lazuli via bewustzijnverruimende training, zoals die over verbinding maken en onvoorwaardelijke liefde stralen.

We nemen afscheid en elk gaat door met zijn oorspronkelijke doel. 

Ik mijmer wat verder. Wat goed dat ze de schrik voor het ‘onverwachte’ heeft kunnen loslaten tijdens ons gesprek.

Terug thuisgekomen start ik mijn werk in een zen-houding. Neen, ik ga niet rushen, omdat ik 30 minuten langer weggebleven ben. In balans blijven is dus leren omgaan met het ‘onverwachte’. En dat doe je niet door weg te vluchten, te klagen of boos te worden, maar door bewust in verbinding te blijven met jezelf en de ander.

Ook jij kan dat leren. Hoe behoud je de verbinding bij stress en onverwachte wendingen in het leven. 

Het is de laatste keer dat ik de training ‘True Heart Connection, kinderen sensitief en intuïtief begeleiden’ in het Nederlands geef. Daarna kun je terecht bij de nieuwe Lazuli-trainers.

Heb je zin in een gemakkelijke transformatie met diepgaande gesprekken? Wil je leren hoe je jezelf dagelijks kan opladen i.p.v. energie te verliezen? Wil je kinderen sensitief en intuïtief begeleiden? 

Kom naar mijn gratis infoavond en laten we kennismaken.

vanillawalk #2

Over de schrijver
Pionier, Avonturier, Bezieler Trainer, Coach en vaak... Hypnotisch verwarrend ;-) Stel je voor dat je beter kan communiceren en een hartsverbinding kan creëren door je bewustzijn te verruimen... dat zou mooi zijn toch?
Reactie plaatsen